پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > مکمل ها و پودرهاي پروتئيني
مکمل ها و پودرهاي پروتئيني بازار مکمل های پروتئینی در ایران نیز بازار چندان درستی از آب درنیامده است و تقلب در این بازار نیز بیداد می کند.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي
  (#461)
عضو فعال

آواتار davod_danger666

آفلاين
پستها: 653
تشکرها: 1,139
تاريخ عضويت: Jul 2008
پيش فرض 08-23-10, 16:38

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله akilis2006 نمايش پست
bsn syntha-6 پودر هستش و روش نوشته با شیر هم میشه خورد هدف اصلیم از این سوال این بود که من میخام با شیر مخلوط کنم و به خاطر ضدیتی که بین شیر با کراتین و گلوتامین هست چطور ودر چه فاصله زمانی مصرف بشه بهتره ؟
بهتره موقع قبل از خواب پروتیین رو با شیر بخوری بعدش کراتین و گلوتامین رو اون موقع نخور...کلا شیر دیر حذبه ...فاصله زمانی برای هضم شدنش فکر کنم 8 ساعته

دلم بدجور شکسته!!!بهش نرسیدم.......
بسوزد پدر عشق.....
خدایا با خاطره هایش چه کنم

جستجوی بهنیه پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی با استفاده از موتور جستجوی گوگل

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#462)
عضو جدید

آواتار رامتین

آفلاين
پستها: 18
تشکرها: 8
تاريخ عضويت: May 2010
Colba Icon 09-22-10, 16:48

دوستان من الان سل مس میخورم. طریقه مصرفش که روی جعبه نوشته با چیزی که در مورد سایر کراتین ها دوستان گفتن فرق میکنه. فقط انگار یک بار باید مصرف بشه. قبل یا بعد از تمرین. یا اینکه 6 تا 8 ساعت قبل یا بعد از تمرین. با معده خالی.

من یک ساعت قبل از تمرین پروتیین رو میخورم. 10 دقیقه قبلش کراتین رو. بعد از تمرین یه ابمیوه میخورم. بعد از 15 دقیقه پروتیینم رو.

اینجوری خوبه؟

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قديمي
  (#463)
عضو

آواتار power men

آفلاين
پستها: 134
تشکرها: 394
تاريخ عضويت: Jul 2010
پيش فرض 09-22-10, 21:37

اول پروتیین رو بخور /قبل از تمرین کراتین یعنی 5 یا 10 دقیقه
مثلا اگه شما ساعت 5 عصر کراتین رو خوردین 6 ساعت بعد 11 شب باید کراتین رو بخوری که میشه دو وعده اگه هم ساعت تمرین دیره مثلا 7 عصر دیگه نتونسی 6 ساعت صبر کنی بلافاصله قبل از خواب بخور
موفق باشی

تشکر کننده
قديمي
  (#464)
عضو فعال

آواتار hossein-arm-man

آفلاين
پستها: 706
تشکرها: 135
تاريخ عضويت: Sep 2010
پيش فرض 09-30-10, 03:13

اینو از bb خوندم:
طریقه مصرف cell tech:
5 روز اول روزی 2 سروینگ یکی صبح ناشتا یکی بلافاصله بعد تمرینت که هر سروینگش 2 تا پیمانه هست
و از روز 6ام فقط 1 سروینگ یعنی 2 پیمانه ذعد تمرین باید خورد

در عقل نمیگنجد این نکته که در عالم
لب تشنه کسی ماند با منسب سقایی

منتظرش میمونم میدونم برمیگرده مطمئنم.امیدوا رم خیال نباشه

تشکر کننده
قديمي
  (#465)
کاربر ویژه

آواتار +amir

آفلاين
پستها: 171
تشکرها: 240
تاريخ عضويت: Aug 2010
پيش فرض 10-24-10, 12:20

یه ترومس گرفتم چندتاسوال دارم :
میخوام 3 وعده بخورم یه پیمونه صبح ناشتا با آب دوپیمونه بعد تمرین با آب و یه پیمونه قبل خواب با شیر میخواستم نظرتونو بدونم که چطوره ؟ و اینکه با چقدر آب حل کنم باآب سرد؟ حل میشه؟
.دوم اینکه یه نصفه کراتینم دارم یه هفته اول که 4 وعده میخورم و بعدشم 2 وعده باهم وقتی که با هم تداخل دارن چجوری بخورم اول کدومشو
ببخشید یخوده زیاد شد

پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
مکمل, مصرف, همزمان, کراتین, پروتئین

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال