پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > انجمن های متفرقه(انجمن گفتگو) > اسکیت برد
اسکیت برد اسکیت بازان همه نوع امکانات برای شما در این انجمن مهیاست

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي
  (#1206)
عضو

آواتار r0ss0neri

آفلاين
پستها: 55
تشکرها: 87
تاريخ عضويت: Jun 2010
پيش فرض 09-09-10, 15:41

آره بچه های خوب و حرفه ای تو اصفهان هستن ولی من فقط فرصت آشنایی با علی رو داشتم و بقیشون رو از نزدیک ندیدم ...
منم الان یک مشکلاتی دارم ، اگه تونستم میرم باهاشون تمرین میکنم ! (اگه منو تو جمعشون راه بدن :دی)

پیشنهاد من اینه بی خیال برد نشو ! منم الان دارم تنها تمرین میکنم ! یک رفیقم داره اونم برد داره ولی اون از من کمتر بلده ! ضمنا تو ارومیه که بچه ها هستن ! هماهنگ کن برو باشون تمرین کن ...

پیشنهاد من اینه بی خایل نشو ! ولی دوست داشتی کنار اسکیت برد bmx هم کار کن ... ولی هر کاری سختی خودشو لذت خودشو داره :دی

0935197810x

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#1207)
عضو

آواتار sina shiri

آفلاين
پستها: 64
تشکرها: 17
تاريخ عضويت: Sep 2009
پيش فرض 09-09-10, 15:46

میدونی چیه دادا بچه های ارومیه پول میگیرن واسه تمرین واسه همین نمیرم مگه تمرین هم پولی میشه به خاطر همین خودم تنها کار میکنم البته منوال و تیک تاک و کیک ترن 180 و پوشینگ و دراپ و نیمچه آلی رو بلدم و الانم دارم شاوت رو یاد میگیرم.تو چطور؟

09141883350
09384612972
ای کاش جوانی هم المثنی داشت!!

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قديمي
  (#1208)
عضو

آواتار r0ss0neri

آفلاين
پستها: 55
تشکرها: 87
تاريخ عضويت: Jun 2010
پيش فرض 09-09-10, 15:59

خوب منم هنوز با کسی تمرین نکردم ! اینک پول بگیرن هم چیز شاخی نیست ! البته اگه به صورت مربی بهت یاد بدن !
دیگه این برگرده به اخلاق و ... طرف ! راستی یک پیام واست گذاشتم * ! یکی رو میشناسم ارومیه ! اونم مبتدیه !
میتونی با اون تمرین کنی ... درسته شیاد از تو کمتر بلد باشه ولی همین که باهاش تمرین میکنی میتونه بهت انگیزه بیشتری بده !
آیدی منم r0ss0neri_m ...
منم مثل خودتم تو همین مرحله ! البت اینا رو هم از 100 درصد 75-80 درصد بلدم ! نزدیک دو ماه هم هست کار میکنم !

0935197810x

ويرايش توسط r0ss0neri : 09-09-10 در ساعت 16:14

قديمي
  (#1209)
عضو جدید

آواتار Skate4life

آفلاين
پستها: 3
تشکرها: 2
تاريخ عضويت: Sep 2010
پيش فرض 09-09-10, 23:23

امروز با 4 نفر استاد برد زدیم ، جاتون خالی :دی
اقا نگو ما از همو ناول هیچی بلد نیستیم!!!
می خوام یدونه اموزش Skateboarding explained بگیرم ، نظرتون چیه ؟

Best Of Best ZERO

قديمي
  (#1210)
اسکیت برد باز

آواتار raminsk8erboi

آفلاين
پستها: 138
تشکرها: 110
تاريخ عضويت: Apr 2009
پيش فرض 09-10-10, 10:54

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله sina shiri نمايش پست
میدونی چیه دادا بچه های ارومیه پول میگیرن واسه تمرین واسه همین نمیرم مگه تمرین هم پولی میشه به خاطر همین خودم تنها کار میکنم البته منوال و تیک تاک و کیک ترن 180 و پوشینگ و دراپ و نیمچه آلی رو بلدم و الانم دارم شاوت رو یاد میگیرم.تو چطور؟
بچه ها من به خاطر این از این آقا پول خواستم که آقا یه بار اومده بود تمرین بهش چند تا بهش حرکت یاد دادم بعد رفت انقدر واسه من خودنمایی کرد فکر کنم منظورم رو می فهمید منم گفتم که باشه این بار پول می گیرم یادت میدم حالت * میاد .

Bump:
نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله Skate4life نمايش پست
امروز با 4 نفر استاد برد زدیم ، جاتون خالی :دی
اقا نگو ما از همو ناول هیچی بلد نیستیم!!!
می خوام یدونه اموزش Skateboarding explained بگیرم ، نظرتون چیه ؟
ببین نمیخواد بخری خودم بهت میدم علیرضا جان فقط تو اون چرخاتو درست کن و بیا

Bump:
نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله sina shiri نمايش پست
سلام.100 رحمت به برد تو اسکیت من از همه جا داغون شده.آقا ما دیگه می خوایم برد رو بزاریم کنار چون تنهایی نمی تونم کار کنم و اصلا حال نمیده و فقط آدم در جا میزنه و نمی تونه چیزی یاد بگیره.خوش به حال بچه های اصفهان که کنار هم دسته جمعی کار میکنن.میخوام برم با پسر خالم bmx کار کنم لااقل اونجا تنها نیستم و آدم میتونه گروه تشکیل بده.نظر شما چیه دوستان بزارم کنار رو برم واسه bmx یا نه؟
آره خوبه به نظر من بری بهتره چون به آدمی اذیت کن مثه تو هیچ کس یاد نمیده پس به نظر من برو حداقل اونجا واسه خودت یه کارایی کن

Let* G *k8

پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
اسکیت برد

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال