پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > ورزش های قدرتی (انجمن گفتگو) > عوارض جانبی سوء مصرف استروئیدها
عوارض جانبی سوء مصرف استروئیدها ریزش مو، ژینکوماستی، جوش های پوستی، افسردگی های روانی، عقیمی، بزرگ شدن غیر طبیعی کبد، کوچک شدن ***ها، بزرگ و سرطانی شدن پروستات و ...

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
سندروم Carpel Tunnel
قديمي
  (#1)
عضو

آواتار prince

آفلاين
پستها: 62
تشکرها: 22
تاريخ عضويت: Jun 2007
پيش فرض سندروم Carpel Tunnel - 08-08-07, 00:01

یکی از عوارض جانبی سوما :

Carpal Tunnel Syndrome یا سندروم CTS (تونل مچ دست) بیماریی است که در آن عصب میانی مچ دست فشرده می شود و در قسمت های مختلف مچ و انگشتان علائمی چون سوزش، بی حسی، درد، احساس سردی، کرختی و ضعف ظاهر می گردد. CTS در بین زنان بیش از مردان رواج دارد و سن بروز آن حوالی پنجاه سالگی است.

عصب میانی مچ دست، مانند کانالی است که از طرفین توسط استخوان ها، بافت فیبری و اعصاب منتهی به بند انگشتان احاطه شده است و نه عدد از تاندون های دست نیز از این کانال عبور می کنند. این عصب می تواند به علت تورم هر یک از اجزای موجود در این کانال فشرده شده و دچار گرفتگی گردد، هر چند ممکن است عوامل دیگری چون ضربه های شدید، شکستن یا جابجا شدن استخوان ها نیز بی تاثیر نباشند.

از عوامل موثر در بروز این بیماری می توان به موارد زیر اشاره کرد :

- بیماری هایی چون رماتیسم و ورم مفاصل، اختلالات هورمونی مانند دیابت، تیروئید و یائسگی، تولید بیش از اندازه پروتئین در سلول های مغز استخوان.

- باز و بسته کردن مکرر تاندون های مچ دست بدون استراحت، خصوصا در زمان های طولانی.

- ضربه شدید یا هر نوع جراحتی که باعث تورم مچ دست گردد.

- باریک بودن مادرزادی عصب میانی مچ دست.

به عقیده برخی از افراد CTS، سندروم جدیدی متعلق به عصر تکنولوژی است که منشاء اصلی بروز آن ساعت های طولانی نشستن پشت کامپیوتر و کار کردن مداوم با کیبورد و ماوس است. اما با این وجود مطالعات نشان داده که سابقه این بیماری به اوایل قرن بیستم بازمی گردد.

در صد بروز این سندروم در زنان سه برابر مردان است. شاید به این دلیل که اصولا عصب میانی مچ دست در زنان کوچکتر از مردان است. سندروم CTS معمولا ابتدا دست فعال افراد را تحت تاثیر قرار می دهد و احساس درد معمولا از همین دست شروع می شود.

علائم
به طور معمول اولین علائم این بیماری به هنگام خواب بروز می کند از احساس درد، گزگز، سوزش و بی حسی در انگشتان دست، بخصوص انگشت شصت، انگشت اشاره و دو انگشت میانی آغاز می شود، کم کم محکم نگه داشتن اجسام در دست و چنگ زدن به اشیاء مختلف برای شخص مشکل می شود و انگشتان توانایی لازم خود را از دست می دهند، در نتیجه همه چیز از دست شخص می افتد.

در صورتی که در مراحل ابتدایی بروز علائم هیچگونه اقدام درمانی صورت نگیرد درد بیشتر و بیشتر شده، مچ و انگشتان به تدریج کارایی طبیعی خود را از دست می دهند. متاسفانه در بسیاری از موارد اشخاص دلیل بروز علائم فوق را حالت نادرست دست درهنگام خواب و یا به اصطلاح "بد خوابیدن" تلقی می کنند. متخصصین معتقدند این سندروم نوعی "ناتوانی نهفته" است، زیرا در ظاهر امر، دست به طور طبیعی کار می کند.

درمان
در مواردی که این بیماری هنوز حاد نشده، استفاده از روش های مختلفی چون استراحت دادن به دست در زمان انجام کار، کمپرس آب سرد و بستن مچ دست، در تسلی درد موثر است.

در صورتی که این روش ها کارساز نباشد، متخصصین استفاده از دارو و در مرحله بعد جراحی را پیشنهاد می کنند. در اکثر موارد به یکی از روش های زیر و بدون نیاز به جراحی، پیشرفت این بیماری کنترل می شود :

- بی حرکت نگه داشتن مچ دست : اگر سابقه این بیماری در شخصی کمتر از یک سال باشد، بی حرکت نگه داشتن مچ با استفاده از مچ بندهای طبی مخصوص، خصوصا در خواب باعث کاهش بی حسی و سوزش مچ و انگشتان می گردد.

- مصرف داروهای ضد التهاب : تنها در صورتی که مچ دست یا انگشتان متورم شده باشد، به منظور از بین رفتن تورم، پیشنهاد می شود.

- تزریق کورتیزون یا داروهای مشابه برای کاهش درد و تورم.

جراحی : به طور کلی روش های فوق معمولا موثرتر از جراحی هستند، در صورتی که درد و بی حسی عصب ادامه پیدا کند، جراحی بهترین درمان خواهد بود.

منبع : takp30.blogfa.com

ويرايش توسط prince : 08-08-07 در ساعت 00:05

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
عضو

آواتار prince

آفلاين
پستها: 62
تشکرها: 22
تاريخ عضويت: Jun 2007
پيش فرض 08-08-07, 00:09

دوستان من داشتم مقاله جدید آقای سلامی رو در مورد سوما مطالعه میکردم که در قسمت عوارض جانبی با این اسم برخورد کردم "سندروم Carpel Tunnel" ، ازونجایی که دلم میخواست بدونم این چه جور بیماری هست داخل گوگل سرچ کردم و جوابمو پیدا کردم . حالا یه مسئله برام پیش اومده :
من خودم در حدود 100 تا سومای ایرانی تزریق کردم که تقریبا در دو هفته آخر همزمان با مصرف سوما مصرف پریموبولان و وینسترول رو هم شروع کردم ، ازونجایی که جعفر بازو به فکرم بود بهم گفت حالا که داری استروییید مصرف میکنی سومات رو هم بکن روزی 2 عدد ، تقریبا 2 هفته بعد از این که این دوره رو شروع کردم یک روز صبح که از خواب بلند شدم انگشت شصت ، سبابه و میانه دست چپم کاملا بی حس بود!!! خب اونموقع فکر کردم دستم تو خواب زیرم مونده و اینجوری شده ، اما طی 2 3 روزه آینده درد و سوزش هم به مورد اول اضافه شد و قدرت گریپ دستم خیلی پایین اومد ، جوری که در موقع انجام حرکت جلو بازو با هالتر انگشتام زودتر از بازوم خسته میشد!!! به ناچار پیش جعفر بازو رفتم و موضوع رو باهاش در میان گذاشتم اما اینبار از شانس خوبم مردونگی کرد و گفت فعلا مصرف همه چی رو قطع کن و یه مدت وزنه نزن حتما دستت آسیب دیده. منم تقریبا بعد از 1 ماه دستم خوب شد و وزنه رو از سر گرفتم اما هنوز هم که هنوزه هر بار حرکاتی نظیر پرس سینه با هالتر رو اجرا میکنم حالت سوزن سوزن شدن رو در دستم دارم (به خصوص اگه قبلش خوب گرم نکرده باشم) . با خوندن علایم این بیماری تقریبا مطمونم که اونموقع این بیماری رو گرفته بودم، چون هم استفاده نادرست از سوما کردم ، هم کارم کامپیوتر هست و روزانه دستم چند ساعت پشت کیبورده . حالا میخوام اگه کسی در این مورد سررشته داره (مخصوصا آقای سلامی) منو راهنمایی کنه با توجه به این که بعد از گذشت چند ماه هنوزم علایمی وجود داره (هر چند خیلی خفیف) آیا نیاز هست مراقبت ویژه ای انجام بدم یا دکتر برم؟ و آیا آصلا حدسم در مورد اینکه من این بیماری رو گرفته بودم درسته؟!

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده
قديمي
  (#3)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542
تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض 08-08-07, 00:45

صد درصد نمی شه گفت که این بیماری را گرفته بودید و اینکه با خواندن شرح حال بیماری، خود را مبتلا به آن بدانیم و یک سری مسائل را به آن ربط داده و به یقین برسیم که ما هم دچار این بیماری هستیم مشکلی است که در بین دانشجویان سال های اول پزشکی کاملا همه گیر می شود! به نظر من نیازی به پزشک نیست چون اولا در حال حاضر مشکلی نداری و در ثانی پزشکانی که من می بینم اگر اسم این سندروم را بیاوری در اغلب موارد پس از اینکه نوبت بعدی دادند و رفتید در کتاب های عهد بوقی که دارند دنبال این بیماری خواهند گشت و از همه مهم تر اصل دیگه اینجور بیگدارها را به آب نزن. به کار بستن دستورات دارویی ممد کول را ترک کن.

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

تشکر کننده
رژیم برای سندرم مجرای مچ دست
قديمي
  (#4)
کاربر ویژه

آواتار ahytech

آفلاين
پستها: 2,770
تشکرها: 14,670
تاريخ عضويت: Jul 2009
رژیم برای سندرم مجرای مچ دست - 04-09-10, 13:04

رژیم برای سندرم مجرای مچ دست

رژیم برای سندرم مجرای مچ دست | رژیم پیشگیری و درمان

مواد لازم :

علاقه قدری

طرز تهیه :

حساسیت های غذایی گاهی دلیل ورم در ناحیه مچ دست است و می تواند سندرم مجرای مچ دستی را تشدید كند , رجوع شود به رژیم حساسیت غذایی , یك رژیم غذایی حذفی می تواند حساسیت های غذایی را مشخص نماید , اجتناب از مواد غذایی محرك آشكارا سبب تسكین می گردد .

ریز مغذی ها :

ماده مغذی : ویتامین B6 مقدار سفارش شده روزانه : بین 100 الی 200 میلی گرم ملاحظات : می تواند التهاب , ورم و سایر علایم را تخفیف دهد .

ماده مغذی : منیزیم مقدار سفارش شده روزانه : بین 400 الی 600 میلی گرم ملاحظات : می تواند التهاب , ورم و سایر علایم را تخفیف دهد .

ماده مغذی : تیامین مقدار سفارش شده روزانه : بین 50 الی 100 میلی گرم ملاحظات : می تواند التهاب و درد را تخفیف دهد .

ماده مغذی : ویتامین E مقدار سفارش شده روزانه : بین 400 الی 800 میلی گرم ملاحظات : می تواند التهاب , ورم و سایر علایم را تخفیف دهد .

کدبانو

آرنولد مي گويد :
فرانک زين در واقع صاحب فيگور وکيوم مي باشد او عضلات سراتوس و عضلات دو سر بازو را به بهترين شکل ممکن نشان مي دهد ، او حداکثر قرينه گي بدن را نشان مي داد.

تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
8 نکته درباره مچ درد (سندرم تونل کارپال)
قديمي
  (#5)
کاربر ویژه

آواتار ahytech

آفلاين
پستها: 2,770
تشکرها: 14,670
تاريخ عضويت: Jul 2009
8 نکته درباره مچ درد (سندرم تونل کارپال) - 04-24-10, 14:58

8 نکته درباره مچ درد (سندرم تونل کارپال)

به نکاتی درباره ی سندرم تونل كارپال (فشار به عصب میانی دست) توجه کنید:

1- خواب رفتن و گزگز انگشتان دست كه اكثرا با درد همراه است، از علائم اصلی این بیماری است.

2- میزان بروز این بیماری در خانم‌ها بیشتر از آقایان است (حدود 6 درصد در خانم‌ها و حدود 6/0 درصد در آقایان) و خانم‌ها در سنین 30 تا 60 سال بیشتر با این مشكل مواجه‌اند.

3- در اوایل بیماری و یا در صورت خفیف بودن آن، این علایم فقط در هنگام استراحت یا خواب ایجاد می‌شوند، اما وقتی بیماری شدیدتر شد، علایم ذكر شده دایمی می‌شوند.

علائمی همچون افتادن اجسام از دست بیمار، از دست دادن مهارت انگشتان، ضعف و لاغری در برخی عضلات دست، به مرور با شدت یافتن بیماری ظاهر می‌شوند.

4- عوامل زمینه‌ساز این سندرم متفاوت‌اند. شكل و آناتومی مچ دست در برخی افراد آنها را مستعد ابتلا به این سندرم می‌كند.

انجام كارهای تكراری(مثل تایپ کردن)، دیابت، كم‌كاری تیرویید، برخی بیماری‌های متابولیك و حتی بارداری می‌توانند از عوامل زمینه‌ساز باشند.

5- اگر علایم فوق را دارید، حتما برای تشخیص و درمان به پزشك مراجعه كنید.

با گرفتن یك نوار عصب و عضله و انجام چند معاینه ی ساده، این مشكل تشخیص داده می‌شود و اگر در مراحل اولیه درگیری عصب میانی دست باشید، تنها با بستن مچ بند و استفاده از فیزیوتراپی یا لیزر و گاهی با تزریق موضعی، مشكل شما حل خواهد شد.

6- درمان‌های دارویی و تكنیك های خاص ورزشی نیز برای درمان كمك‌ كننده‌اند. در موارد شدیدتر كه بیمار به درمان طبی جواب نمی‌دهد، نیاز به عمل جراحی است كه این عمل نسبتا ساده، برای باز كردن تونل و آزادسازی عصب انجام می‌شود.

7- گمان نكنید هر كسی که دستش خواب می‌رود، لزوما به این بیماری مبتلاست، زیرا خواب رفتن دست علل دیگری نیز دارد، مثلا آسیب عصب‌های دیگر دست یا درگیری عصب در ناحیه ساعد، بازو، شانه و یا حتی گردن می‌تواند چنین علایمی را بروز دهد. گاهی وجود مشكلاتی در مغز و نخاع، علایمی این گونه را ایجاد می‌كند.

بنابراین مراجعه به پزشك برای تشخیص دقیق بیماری الزامی است.

8- خانم‌های بارداری كه علایم یاد شده را دارند، با اینكه معمولا پس از بارداری مشكل‌شان کاهش پیدا می‌كند، ولی گاهی اوقات، این مساله ادامه دار خواهد شد. لذا خانم‌های باردار نیز مانند دیگر خانم‌ها، نیازمند پیگیری و درمان هستند. حتی در طول بارداری می‌توان با درمان به موقع و تزریق موضعی، به بیمار كمك كرد.

دكتر داریوش الیاس‌پور - متخصص طب فیزیكی و توانبخشی

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی

آرنولد مي گويد :
فرانک زين در واقع صاحب فيگور وکيوم مي باشد او عضلات سراتوس و عضلات دو سر بازو را به بهترين شکل ممکن نشان مي دهد ، او حداکثر قرينه گي بدن را نشان مي داد.

تشکر کننده
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال