پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > تغذیه و رژیم های غذایی > رژيم هاي غذایی و تعدیل وزن
رژيم هاي غذایی و تعدیل وزن رژیم های غذایی چربی سوزی و رژیم های غذایی افزایش وزن و ...

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
افزایش وزن و قدرت در وزنه برداری
قديمي
  (#1)
agh
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض افزایش وزن و قدرت در وزنه برداری - 03-23-07, 13:15

من عکس هام رو فرستادم به ایمیل مدیر سایت تا ایشون برام بزارن تو سایت
لطفا مرا در انجام بدنسازی خاص وزنه برداری (به صورت ارایه برنامه تمرینی ) راهنمایی کنید ضمنا 69 کیلو هستم برای افزایش تدریجی وزن ا ز کدام دسته از مکمل های غذایی استفاده کنم. با تشکر از شما امید وارم این بار باسخ را دریافت کنم.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542

حالت امروز من
شوکه

تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض 03-23-07, 20:29

من به خاطر ندارم تصویری از شما دریافت کرده باشم و البته روزانه چندین مورد تصویر با میل ها و اسم های مستعاری که در درست کردن میل انتخاب می شود می رسد که اصولا مشخص هم نمی کنند که مربوط به کدام نام کاربری است و فقط می نویسند طبق چیزی که گفته بودید تصویر ارسال شد ولی نمی گویند که این تصویر چه کسی است و چه چیزی می خواهد و غیره.شاید هم تصویر خود را برای niceevil مدیر سایت ارسال کرده اید.

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قديمي
  (#3)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين

حالت امروز من
شوکه

پيش فرض 03-24-07, 02:30

با این حال یک سری موارد کلی را بازگو می کنم:
معمولا وزنه بردارانی که در ایران تمرین می کنند اکثرا زیر نظر مربیانی پیرمرد و سالخورده ای هستند که با متدهای دوران خود تمرین می دهند و تمرین هر روزه و هر بار نیز در حدود 2 الی 3 ساعت تمرین طاقت فرسا را بر وزنه بردار تحمیل می کنند! جلسات تمرینی را کوتاه برگزار کنید در حدود 1 الی 5/1 ساعت و از مکمل های پروتئینی حاوی قند بالا استفاده کنید. کمپانی های مختلفی اقدام به تولید و عرضه این نوع مکمل ها کرده اند که برای پرهیز از تبلیغ برای کمپانی خاص از ذکر نام محصولات و نام کمپانی خودداری می کنم اما با این توضیحات به راحتی می توان مکمل مناسب را انتخاب کرد. تا به این جای کار به استروئید و دارو وارد قضیه نمی شود و اصلاح الگوی تمرین و مکمل های غذایی و رعایت اصول تغذیه که در قسمت تغذیه در سایت در مورد آن صحبت کرده ایم مد نظر بود و در مورد مصرف استروئید نیز توضیحات کافی در سایت ارائه کرده ایم.

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

قديمي
  (#4)
رئیس کمیته مبارزه با دوپینگ

آواتار niceevil

آفلاين
پستها: 1,769
تشکرها: 2,426

حالت امروز من
بی تفاوت

تاريخ عضويت: Feb 2007
پيش فرض 03-24-07, 02:37

به گالری اضافه شد

قديمي
  (#5)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين

حالت امروز من
شوکه

پيش فرض 03-24-07, 02:38

تصاویری که به قسمت تصاویر کاربران سایت در گالری اضافه می شود پس از تایید نشان داده می شود و تصویر شما نیز تایید شد. دیدن تصویر فردی که در مورد وی نظر می دهی کمک زیادی به راهنمای می کند. همانگونه که حدس می زدم باید از مکمل های حاوی کربوهیدرات بالا استفاده کرده و مدت زمان تمرین و تعداد جلسات تمرین در هفته را نیز کم کنید. مثلا 3 الی 4 جلسه در هفته البته اگر وزنه بردار هستید. بلافاصله پس از تمرین باید از مکمل پروتئینی با قند بالا استفاده کرده و شب قبل از خواب نیز این مکمل را به همراه شیر میل کنید. صبحانه نیز باید مملو از قند و پروتئین باشد. استعداد مثال زدنی برای چاقی و عضله سازی نیستید اما با اصطلاح الگوی تمرین و تغذیه و با استفاده از مکمل های مناسب می توان وزن و رکورد ها را افزایش داد.

پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال