برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.
|
|||||||
| ثبت نـام | بانک مقالات | راهنماي سايت | فهرست كاربران | گروه های اجتماعی | تقويم | جستجو | ارسال هاي امروز | به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
لینک بک | ابزارهاي تاپيک | نحوه نمايش |
|
|
#1 |
|
عضو
![]() ![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
پستها: 42
تشکرها: 1
|
استاد سلامی و دوستان عزیز 3 ساله پیش دوره استرویید رفتم و بعد از اون موقع به بعد تا الان صورتم مقداری جوش زده وردش مونده و موقعی که مثلا 2 ماهی دارو مصرف نمی کنم بهتره ولی وقتی مصرف میکنم بدتر میشه ایا راه حل قطعی برای این موضوع هست
|
|
|
|
| تبليغات | |
|
|
#2 |
|
مــــــدير کـــــل
![]() تاريخ عضويت: May 2006
پستها: 5,065
تشکرها: 9,060
|
دلیل اصلی بروز جوش های پوستی در بدن معمولا بالا بودن Dht است. Dht هورمونی است که از تستوسترون در بدن حاصل می شود و بسیاری از اثرات تستوسترون در بدن نیز به واسطه تبدیل شدن این هورمون مردانه به هورمون Dht رخ می دهد و ثد البته عوارض پوستی و جوش های پوستی نیز یکی از اثرات و پیامده های فعالیت این هورمون در بدن بوده است. می توان از داروهایی که خاصیت آندروژنیک پایین تری دارند استفاده کرد و اگر جوش های پوستی حاد باشند می توان از داروهای مهار کننده Dht نیز استفاده کرد.
|
| تشکر کننده مجموعاً 5 نفر |
|
|
#3 |
|
عضو فعال
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
پستها: 719
تشکرها: 9
|
استاد سلامي قصد خريد قرص آكوتان رو دارم آيا در داروخانه ها پيدا ميشه ؟ يا نمونه ايرانيش وجود داره؟
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
مــــــدير کـــــل
![]() تاريخ عضويت: May 2006
پستها: 5,065
تشکرها: 9,060
|
نمونه ایرانی نداره و نمونه های خارجی آن نیز معمولا در برخی داروخانه های بالاتر از ونک گیر می آد که این داروخانه ها را هم همین افرادی که در نشریات آگهی می دهند و مکمل و دارو می فروشند تغذیه می کنند! با این حال فقط دقت کن که رآکوتان نباشه و آکوتان باشه! چون همانند بازار الکترونیک از از اسامی تجارتی موفق سوء استفاده می کنند در بازار دارو نیز چنین معضلاتی هست.
|
| تشکر کننده مجموعاً 3 نفر |
|
|
#5 |
|
عضو
![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
پستها: 74
تشکرها: 59
|
البته رآکوتان ایرانی هم داره و قیمتش هم نصف خارجیه اثرش روی جوشها بد نیست اما لبها رو به شدت خشک و قاچ قاچ میکنه و صورت هم شروع میکنه به پوست اندازی . در کل پدر آدمو در میاره.
یادم رفت بگم یکی از متخصصین پوست یک محلول به یکی از دوستان داده بود که از الکل و یک آنتی بیوتیک و چند داروی دیگه تشکیل شده بود و روزی 2 بار بعد از شستشو با آب و صابون باید به جوشها مالیده بشه و اثر خوبی هم داره . من بعدا داروهای تشکیل دهنده اونو میپرسم و اینجا مینویسم. |
|
|
|
| تشکر کننده |
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپيک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread1553.html
|
||||
| ارسال کننده | از | نوع | تاريخ | |
| عارضه جوشهای پوستی - صفحه 24 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 07-05-10 02:32 | |
| عارضه جوشهای پوستی - صفحه 47 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-29-10 17:12 | |