پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > ورزش های قدرتی (انجمن گفتگو) > عوارض جانبی سوء مصرف استروئیدها
عوارض جانبی سوء مصرف استروئیدها ریزش مو، ژینکوماستی، جوش های پوستی، افسردگی های روانی، عقیمی، بزرگ شدن غیر طبیعی کبد، کوچک شدن ***ها، بزرگ و سرطانی شدن پروستات و ...

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي
  (#321)
عضو نیمه فعال

آفلاين
پستها: 440
تشکرها: 1,201
تاريخ عضويت: Feb 2009
پيش فرض 08-27-10, 20:29

2 هفته است که آکوتان استفاده میکنم و 1 ماهه که از محلول 1% کلیندامایسین استفاده میکنم .90% نتیجه + بوده .

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#322)
عضو

آواتار karim

آفلاين
پستها: 190
تشکرها: 1,332
تاريخ عضويت: Jun 2007
پيش فرض 08-28-10, 20:59

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله mehdi9929 نمايش پست
ببین عزیزم اول باید مشخص کنی که نوع جوشهای صورتت چیه؟سر سیاه یا سفید یا ملتحبه ؟
تا در درجه دوم به درمان برسیم /سوالاتی ازت دارم که اگر جواب بدی خیلی بهتر می تونم کمکت کنم 1 تا حالا استروئید مصرف کردی (اگر بله چی وچه مدت )؟ ایا در خانواده سابقه این نوع جوشها رو دارین ؟ سن دقیق ؟ گروه خونی ؟ ایا مشکل گوارشی ندارید(اسهال /یبوست/نفخ روده )؟ایا از داروی خاصی استفاده نمی کنی؟ ایا شبها مشکلا تی مثل جمع شدن اب در دهان یا ابرزش از دهان نداری؟
سلام داداش ممنون از لطفتون.
جوشهام ملتهبه.تستستر ون،پريموبولا ،وينسترول،بو لدنون،ماسترو
البته در دوره هاي جداگانه.دوره آخرم 6هفته پريموبولان با وينسترول بوده.
سن24.گروه خوني آ مثبت.مشكل گوارشي ندارم.چيز خاصي هم مصرف نميكنم..شبها هم مشكلي ندارم.

دوست داشتن کسي که لايق دوست داشتن نيست اسراف محبت است.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قديمي
  (#323)
عضو

آفلاين
پستها: 125
تشکرها: 2,845
تاريخ عضويت: Aug 2008
پيش فرض 09-21-10, 19:35

دوستان من کلا" استعداد جوش صورتم خوبه و زیاد جوش می زنم با این صابونای داروخانه ای هم درست نشد و یک دوره پری تنها رفتم که جوش هام موندگار شده والان هم پری وین میرم - می خواستم ببینم حین دوره میشه درمان جوشو انجام داد؟من رفتم داروخانه محلول سالسیلیک اسید و کرم بنزول پروکساید و ماسک سولفور بخرم هیچ داروخانه ای نداشت و گفت احتمالا گیرت نمی یه ادرس هم داده گفته شاید اونجا گیرت بیاد که من دسترسی به انجا ندارم حالا می خواستم ببینم جای اینها چی بگیرم که واقعا" جواب بده - در ضمن من حین دوره هستم -

قديمي
  (#324)
کاربر ویژه

آفلاين
پستها: 297
تشکرها: 911
تاريخ عضويت: Jul 2009
پيش فرض 09-21-10, 22:43

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله jhon cena نمايش پست
دوستان من کلا" استعداد جوش صورتم خوبه و زیاد جوش می زنم با این صابونای داروخانه ای هم درست نشد و یک دوره پری تنها رفتم که جوش هام موندگار شده والان هم پری وین میرم - می خواستم ببینم حین دوره میشه درمان جوشو انجام داد؟من رفتم داروخانه محلول سالسیلیک اسید و کرم بنزول پروکساید و ماسک سولفور بخرم هیچ داروخانه ای نداشت و گفت احتمالا گیرت نمی یه ادرس هم داده گفته شاید اونجا گیرت بیاد که من دسترسی به انجا ندارم حالا می خواستم ببینم جای اینها چی بگیرم که واقعا" جواب بده - در ضمن من حین دوره هستم -
عجیبه بنزیل پروکساید گیرت نیومده.
کلیندامایسین انتی بیوتیک جلدی هست بگیر روزی دو بار بزن ببین چی میشه. البته چندان به درد جوشهای عمیق نمیخوره. قبلش صورتت را با شوینده ضد جوش غیر صابونی و اب ولرم بشور. با حوله تمیز اروم خشک کن بعد بنزیل پروکساید یا کلیندا مایسین بزن روش. ضد افتاب غیر روغنی هم بزنی بد نیست.

تشکر کننده
قديمي
  (#325)
عضو

آواتار misam

آنلاين
پستها: 37
تشکرها: 3,553
تاريخ عضويت: Dec 2007
پيش فرض 09-22-10, 13:32

یه قرص گیاهی دست ساز یکی از دوستام بهم داده که تا العان که وسط دوره(بولدنون-تستولیک) هستم جوش نزدم گفت که کبدتو کاملا تمیز میکنه.اگه تا اخر دوره از نتیجه راضی بودم به دوستان معرفی میکنم. علاوه بر این گلاب +سکنجبین از هرکدام 4 قاشق صبح ناشتا و شب قبل خواب خیلی عالی جواب میده.همچنین سرکه سیب3 قاشق در روز

whey scivation
razor8 allmax
whey inner armour

تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
جوش

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال