نمايش پست تنها
معجزه ای بنام رژیم دکتر اتکینز
قديمي
  (#1)
aliyekta
عضو

آفلاين
پستها: 33
تشکرها: 8
تاريخ عضويت: Jun 2008
پيش فرض معجزه ای بنام رژیم دکتر اتکینز - 01-22-09, 15:39

حقیقتش اینه که خیلی وقته که می خواستم در باره این نوع چربی سوزی براتون بنویسم ولی چون در علم پزشکی تایید شده نیست و مخالف زیاد داره بهتره درباره اش یه کمی بااحتیاط صحبت کنیم .

من خودم جزو کسانی بودم که این رژیم رو گرفتم و الان حدود 7 ماهه که از اون روز ها می گذره . برای من هیچ عارضه ای نداشت در عوض یه عالمه سود داشت . اولین سودش این بود که توی یک ماه از شر 12 کیلو چربی راحت شدم و این شروعی شد برای ادامه چربی سوزی و ورزش برای من .

دومین سودش این بود که فرهنگ غذا خوردن و زندگی من و خیلی از اطرافیانم رو عوض کرد . به نظرم اتکینز یه رژیم ساده نیست یه فرهنگ جدید تغذیه است .

سومین سودش هم این بود که مشکل چربی خون و کلسترول من رو حل کرد و توی آخرین آزمایشم چربی خونم نرمال شده بود (همانطوری که اتکینز پیش بینی کرده بود) .

..................

متاسفانه متخصصینی که با این رژیم مخالفند به خودشون حتی زحمت اینو نمیدن که در باره فواید این رژیم مطالعه کنند و همیشه در باره مشکلاتش و مضراتش صحبت میکنند . حتی یه جائی خوندم که نوشته بود دکتر اتکینز خدا بیا مرز با رژیم خودش فوت کرده ! که دروغ محضه .

هزاران نفر از کسانی که از رژیم های مختلف نا امید و خسته شده بودند توسط اتکینز در مان شدند . خیلی ها که مشکل دیابت و یا مشکلات قلبی عروقی داشتند توسط این نوع تغذیه درمان شدند .

امروز یه خبر رو توی اینترنت خودم که بد نیست شما هم ببینیدش :

http://www.salamatnews.ir/ViewNews.aspx?ID=7713&cat=5

چیزی که دکتر اتکینز ادعا کرده اینه که این رژیم نه تنها شما رو لا غر میکنه بلکه خیلی از بیماریها رو هم بهبود می بخشه .

مشکل این رژیم اینه که باید خیلی دقیق و زیر نظر یه متخصص انجام بشه چون اگه اشتباهی توی رژیم صورت بگیره ممکنه به کلیه ها آسیب برسونه . این مشگل هم فقط برای دو هفته اوله چون بعدش شدت رزیم کم میشه و بدن خودشو عادت میده .

من چند تو صیه برای کسانی دارو که میخواهند از این رژیم استفاده کنند دارم :

- مطالعه کامل کتاب دکتر اتکینز.
- حتما با یه متخصص تغذیه این کار رو شروع کنید .
- آزمایش کامل بدن قبل از شروع رژیم و هفته چهارم .
- مصرف آب حدود 18 لیوان در روز برای جلوگیری از آسیب به کلیه ها .
- ورزش هوازی ملایم ولی متداوم .
- مصرف گلوتامین و کرومیوم تحت نظر پزشک .
- قرص کلسیم و مولتی ویتامین .
- بالا بردن دانش شناخت مواد غذائی .
- مصرف پروتئین طبیعی و تازه با کیفیت با لا .( یه نفر رو دیدم که به جای پروتئین سالم سوسیس و کالباس میخورد ! ) .

اینها رو نوشتم چون با چشم خودم دیدم که خیلی ها برای لاغر شدن از قرص های مختلفی استفاده میکنند ولی نتیجه کامل نمی گیرند .ضمن اینکه دائما می شنویم که فلان دارو این عوارض رو داره و ....

تجربه شخصی من اینه که عواض این رژیم از مکملهای لاغری کمتره و احتمال موفقیت توش خیلی بیشتره .

ويرايش توسط aliyekta : 01-22-09 در ساعت 15:44

تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.