نمايش پست تنها
یه دوره توپ با مكمل
قديمي
  (#1)
seacoast
عضو

آواتار seacoast

آفلاين
پستها: 89
تشکرها: 77
تاريخ عضويت: Jun 2008
پيش فرض یه دوره توپ با مكمل - 06-20-08, 00:05

با عرض سلام ویژه خدمت دوستان و خصوصاً استاد سلامی
امیدوارم حالتون خوب باشه
یه لطفی کنید و بنده رو راهنمایی کنید
من از سال 81 پرورش اندام رو شروع کردم.درسته بینش وقفه هایی هم افتاد ولی بدنم همیشه آماده بود و هست

من بعلت شرایط کاری وقتی وارد باشگاه میشم دیگه شور و اشتیاق سابق رو برای زدن وزنه ندارم احساس میکنم خیلی زود خسته میشم و نمیتونم وزنه های سنگینتر انتخاب کنم

تصمیم گرفتم بعد از مدتها از مکملها استفاده کنم

قصد دارم از کراتین برای ریکاوری و برگشت انرژی و یک مکمل برای افزایش حجم ، خصوصاً بالا بردن حجم عضلات سینه استفاده کنم
با مطالعه بخشهای مختلف سایت متوجه شدم بهترینها برای چیزی که من میخوام پرومس و کراتین دوریان یتس هست ...

دوستان من از دوره و مکملها هیچ چیزی نمیدونم و تو این زمینه یه آماتور به تمام معنا هستم ...
رفتم تا از یکی از این فروشگاه ها کراتین و پرومس دوریان یتس رو بگیرم ...

طرف اینقدر در مورد دوره و این حرفا برام حرف زد که به شک افتادم و کلاً یه دوره کراتین و پروتئین سل تچ و ویتامینهاش رو به من پیشنهاد کرد که 300 تومن آب میخورد ... فکر میکنم مکملها رو بشکه ای میخاست بهم بده ...

یه لطف کنید راهنمایی کنید من برای طی یک دوره درست و حسابی و افزایش حجم خالص و مفید مثلاً ده کیلو علاوه بر این مکملها از چیز دیگه ای باید استفاده کنم یا همینا جواب میده ؟؟؟

من 177 متر قدم هست و 80 کیلو هم وزنم .
علاوه بر این میخاستم بدونم در کنار استفاده از کراتین و مکملی که شما لطف می کنید و به من معرفی می کنید باید از چیزای دیگه (بطور مثال ویتامینها) استفاده کنم ؟

اگر جوابتون مثبت هست یه لطفی کنید و این ویتامینها و چیزایی که شما بهتر می دونید رو به من معرفی کنید ...
اگر بخوام کلی بگم ...
دوستان یه لطفی کنید و با توجه به حرفایی که زدم ...
یه دوره توپ توپ که فقط توش کراتین و پروتئین و چیزای طبیعی رو بی زحمت برای من ردیف کنید :gift:

ويرايش توسط seacoast : 06-20-08 در ساعت 00:12 دليل: اشکالات تایپی

تشکر کننده

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.