نمايش پست تنها
قديمي
  (#47)
صادق سلامی
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542

حالت امروز من
شوکه

تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض 09-17-07, 16:45

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله salamk نمايش پست
سلام خدمت دوستان گرامی ...

من پسری هستم 21 ساله - دارای قد 178 و وزن 64 کیلوگرم ...

مدتی است که در منزل حرکات ورزشی از جمله بارفیکس و شنا و دمبل و ... انجام میدم ...

تصمیم گرفتم در کنار انجام این تمرینات، کراتین و یا پروتئین مصرف کنم ...[/b]

چند سوال در این زمینه از حضور شما دارم :

1- آیا بهتر است کراتین و یا پروتئین به تنهایی مصرف شوند و یا استفاده همزمان آنها مشکلی ندارد و روند افزایش وزن و حجم بدن را بیشتر میکند ؟؟؟

2- بهترین نوع کراتین (از نظر مارک و نوع (قرص،پودر،...) ) چه نوعی است ؟؟؟

3- بهترین نوع پروتئین چه مارکی و چه نوعی است ؟؟؟ آیا پروتئین های Whey خوب است ؟؟؟

4- عوارض ناشی از مصرف کراتین و پروتئین را ذکر کنید ...

5- چگونه میزان مصرف کراتین و پروتئین را برای خودم محاسبه کنم ؟؟؟

1سوال دیگه هم از محضرتون داررم :

من نمی دونم از کراتین استفاده کنم یا گلوتامین ویا از پروتئین های whey و امثال آن و پودر سفیده تخم مرغ و ...؟؟؟

راستش این تنوع مکمل ها منو گیج کرده ...

چطوری بدونم که کدومشون بهترن و بهتر جواب میدن ؟؟؟

و یا بهتره با هم مصرف بشن ؟؟؟

ممنون میشم مرا راهنمایی نمایید ...
یکی دو هفته که در این سایت پرسه بزنید اصول کلی کار دستگیرتان می شود. با این سوالات هرگز به باشگاه مراجعه نکرده و این موارد را از مربی سوال نکنید چون به شدت مستعد سوء استفاده هستید. تا می توانند دارو و مکمل و غیره به شما عرضه کرده و اسکناس می ستانند در حد تیم ملی! تا می توانند کورتون و غیره هم به خوردتان می دهند. نپرسید که کورتون چیست چون در این سایت بگردید متوجه می شوید چیست. فعلا یکی دو هفته مطالعه کنید اصول کلی کار که دستتون آمد و ماه رمضان هم که تمام شد و تب و تاب مسلمانی این مردم خوابید در یک باشگاه سالم که این روزها کم گیر می آد ثبت نام کنید و سوالاتی که در ذهن باقی مانده است نیز تماما در این سایت پاسخ داده می شود.

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

تشکر کننده

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.