نمايش پست تنها
قديمي
  (#3)
صادق سلامی
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542

حالت امروز من
شوکه

تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض 03-02-10, 02:50

خیلی با مزه اید به خدا! امروز یکی زنگ زده که تو سایت می گفتند شما خیلی آدم خوبی هستید ولی عکس اش به من ثابت شد! من دو تا اس ام اس بهتون زدم و سوال مطرح کردم شما جواب منو ندادید! من فرصت این که یه اس ام اس به مادرم بزنم رو در طول روز ندارم انتظار دارید تو اس ام اس بشینم در مورد زوایای حرکت ساق پا دانکی برای شما داستان بگم؟ شما اول درپیت ترین و زاغارت ترین باشگاهی که تو محل تون هست رو برو سر بزن و بگو با مربی اش کار داری! مربی همچین باشگاهی که سه متر اون طرف باشگاه کسی نمی شناسدش جواب اس ام اس که سهله جواب سلامت رو هم با کله می ده! برو جلو ازش سوال بکن ببین چه تیپی باهات برخورد می کنه بعد بیا از من انتظار داشته باش که اس ام اس های فنی و تکنیکی و مکملی و دارویی شما رو جواب بدم!

نمی دونم شاید خودتون انقدر در طول روز بیکار باشید که بتونید حتی ده تا اس ام اس هم بنویسید و ارسال کنید ولی من وقت پاسخ دادن به اینهمه تلفن رو هم ندارم چه برسه به اس ام اس زدن! در ثانی شما که وارد سایت می شی و می بینی که در مورد من تو سایت چی نوشتند اولا جواب هر چی سوال که در ذهنت هست در این سایت پیدا می شه و اول بگرد و بعد اس ام اس بزن در ثانی اصلا نیازی به اس ام اس نیست جوابت هم نبود تو سایت بپرس. تو نمی تونی ده دقیقه عین آدم از اینترنت استفاده کنی و دانش ات رو زیاد کنی من بشینم برات اس ام اس بنویسیم؟ خیلی پر رویی! به جای اینکه از صبح تا شب بشینی تو اینترنت تو سایت های مسئله دار چرخ بزنی بشین پای سایت چیز یاد بگیر که کارت به اس ام اس زدن به من نکشه

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

تشکر کننده مجموعاً 40 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.